FøyenFrokost 30. april – Når Skatteetaten kommer på besøk. Er du klar for MVA kontroll?

Seminar tirsdag 30. april kl. 08:30 Dronning Eufemias gate 8
0191 Oslo

Merverdiavgift er potensielt en stor kostnad ved utbygging og utleie av fast eiendom. En god håndtering av merverdiavgiftskostnadene kan avlaste prosjektet med vesentlige merverdiavgiftskostnader, men det er dessverre mange som trår feil og pådrar seg større kostnader enn nødvendig.

Advokatfirmaet Føyen AS har derfor invitert Skatteetaten til å holde et innlegg om et utvalg av sine kontrollerfaringer for å belyse hvilke problemstillinger som eiendomsutviklere og utleiere bør være særskilt oppmerksomme på.

Frokostseminaret vil bli avholdt av seniorskattejurist Ana Maria Wahlberg fra Skatteetatens kontrollgruppe, og senioradvokat/MVA-spesialist Henrik Smeby fra Føyen.

Ana Maria har jobbet med merverdiavgiftsrett i Skatteetaten i mer enn 20 år. Hun har betydelig erfaring med avgiftskontroller, bindende forhåndsuttalelser, og veiledning av næringsdrivende og kommuner. Hun har arbeidet med mange store prinsipielle og profilerte merverdiavgiftssaker og holder jevnlig foredrag – blant annet på Skatteetatens årskonferanse.

Vi kjenner Ana Maria som en av landets fremste merverdiavgiftsjurister, og kan love våre kunder et spennende frokostseminar om merverdiavgiftsrett.

Seminaret vil være relevant for næringsdrivende og kommuner.

 

PÅMELDING HER

 

Vi ønsker velkommen med enkel servering fra kl. 08:00-08:30.

Tid: Tirsdag 30. april 2024 kl. 08:30 – 09:30
Sted: Dronning Eufemias gate 8