Publisert: 29. juni 2016 Skrevet av: Advokat Jacob Solheim

Ny veileder om felleskostnader

Advokat Jacob Solheim i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS har bistått Norsk Eiendom med utarbeidelse av en ny veileder for felleskostnader.

Det har de siste årene vært økt fokus på felleskostnader i næringsleieforhold og det er en lite ensartet praksis for hvordan felleskostnader håndteres.

Det er utarbeidet en veileder for å gi felles retningslinjer og en enhetlig forståelse for hva som er felleskostnader i næringsbygg og hvordan disse skal fordeles. På denne måten vil partene få en mest mulig komplett oversikt over de praktiske og økonomiske konsekvensene som følger av leieforholdet. Likeledes vil veilederen bidra til at de til enhver tid gjeldende erfaringer knyttet til den daglige drift av eiendommen mest mulig er i tråd med de forventninger som ble etablert på avtaletidspunktet.

 

Veilederen kan lastes ned her.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.