Publisert: 31. mai 2017

Vellykket seminar

Partner i Føyen Torkildsen, Anniken Astrup, og seniorrådgiver i AS3 Transition, Jannecke Bugge, er fornøyde med kundeseminaret om utvelgelses- og omorganiseringsprosesser.

I et samarbeid mellom Føyen Torkildsen og AS3 Transition ble det arrangert kundeseminar 29. mai i Føyen Torkildsens lokaler. Tema for seminaret var kompetansekartlegging i utvelgelses- og omorganiseringsprosesser.

Partner i Føyen Torkildsen, Anniken Astrup, er godt fornøyd med seminaret.

– En stor takk til alle som kom og gjorde frokostseminaret vårt til et levende og engasjerende seminar om et svært aktuelt tema! Her er det ingen fasit og mange fallgruver. Nettopp derfor er det viktig å ha temaet i fokus, sier Astrup.

Deltakelsen og engasjementet viser at seminaret dekket et behov hos bedriftsledere og HR-ansvarlige.

– Vi opplevde at det var stor pågang på seminaret som vi arrangerte nå i mai, og vi vil derfor vurdere å gjenta suksessen til høsten, avslutter hun.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.