Dette har vi gjort

Vårt mål i alle prosjekter er å skape merverdi for våre oppdragsgivere gjennom en tydelig arbeidsprosess. Forretningsforståelsen og helhetsbildet er garantien for det gode resultatet. Det er dette som driver oss.

Snøhetta AS, Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet, Fotball Media AS og HAV Eiendom AS er noen av de kundecasene vi har blitt utfordret på, og som har styrket vårt erfaringsgrunnlag.

Eiendom

HAV Eiendom AS

«Advokatfirmaet har bistått oss i salget av Sørengautstikkeren, som ble solgt for 940 millioner kroner. De har vært med oss i alle faser og fulgt opp både dette og andre salg vi har gjort. Ellers brukes de på oppfølging av reguleringsplaner med deling og sammenføyning» sier administrerende direktør Eva Hagen i HAV Eiendom AS.

IKT Media

NHO Service

«Føyen Torkildsen har svært god oversikt over regelverket og ikke minst regelverksforståelse hos tilsynsmyndighetene. De ser at det er mer enn ren juss som bidrar til et godt resultat.»

Eiendom & Corporate

Snøhetta AS

«Snøhetta har hatt sterk vekst, og vi har allerede fullført prosjekt nummer 100, samtidig som vi har 14 store prosjekter under bygging og 40 prosjekter på tegnebrettet.» sier senior partner Kjetil T. Thorsen i Snøhetta AS.

Arbeidsliv

Halden kommune

«Advokatene i Føyen Torkildsen er profesjonelle samtidig som de er folkelige – det har bidratt til at man fant frem til en felles løsning i en kompleks og ikke minst krevende situasjon for alle parter»

Forretningsforståelse

Vi er din forretningspartner og vil være med på å løse de juridiske problemstillingene du har innenfor våre spesialistområder, basert på vår forretningsforståelse og fokus på helheten.

Les mer
google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.