Dette har vi gjort

NHO Service

OM SELSKAPET
NHO Service består av 700 bedrifter med til sammen 3840 virksomheter og 53,2 milliarder i omsetning i 2014. NHO Service leverer tjenester til bedrifter som står for sikkerhet og trygghet i store deler av samfunnet.

OM UTFORDRINGENE
NHO Service ønsker økt forutsigbarhet for bedrifter og kunder, å sikre bedre etterlevelse av personvernregelverket samt forebygge konflikter. Dette er viktig for at sikkerhetsleverandører skal kunne tilby gode tjenester til kunder med sikkerhetsbehov. Mye av dagens regelverk er så generelt utformet at det er en utfordring å ta stilling til hva som er tillatt og ikke. Derfor har NHO Service, sammen med Datatilsynet, startet arbeidet med en bransjenorm innen personvern. Normen blir til som et initiativ fra sikkerhets-bransjen i NHO Service, og i samarbeid med Datatilsynet og Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

FØYEN TORKILDSENS BISTAND
Basert på Føyen Torkildsens erfaring med personvernregelverket, leder de arbeidet med å finne løsninger som ligger innenfor hva regelverket åpner for og hva leverandører og brukere av sikkerhets-tjenester har behov for. Føyen Torkildsen er prosjektleder for arbeidet med å forfatte retningslinjer for det som vil bli det praktisk sett viktigste rammeverket for sikkerhetsbransjen.

VERDISKAPING
Føyen Torkildsen har svært god oversikt over regelverket og ikke minst regelverksforståelse hos tilsynsmyndighetene. De ser at det er mer enn ren juss som bidrar til et godt resultat. Vi er derfor glade for å samarbeide med Føyen Torkildsens advokater, som vi opplever som meget konstruktive og bidragende til en god prosess, sier Runar Karlsen, fagsjef for sikkerhetsbransjen i NHO Service.

IKT Media
google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.