Kurs

Torsdag 25. oktober
08.30 - 10.30
Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Ansatte som ikke fungerer – Oppsigelse?

I løpet av sommeren og høsten 2018 vil Føyen Torkildsen holde flere frokostseminarer med fokus på utvalgte problemstillinger innen arbeidsrett. Seminarene holdes av våre dyktige arbeidsrettsadvokater og vil være tilpasset og rettet mot ledere og HR-personell.

Den 25. oktober arrangerer vi seminar innen temaet Ansatte som ikke fungerer – Oppsigelse? 

Arbeidstakere med manglende rolleforståelse og arbeidstakere som ikke følger arbeidsgiverens instrukser, kan være utfordrende å håndtere for arbeidsgiveren.

Det samme gjelder for ansatte som ikke utfører arbeidsoppgavene tilfredsstillende, det være seg i form av manglende resultater, manglende faglig dyktighet eller som et resultat av ulegitimert fravær, kundeklager mv.

Vi gir deg noen verktøy for hvordan slike ansatte bør følges opp, først og fremst for å få arbeidstakeren til å gjøre en god jobb, men også med tanke på en eventuell senere saklig begrunnet oppsigelse.

Tidspunkt: Torsdag 25. oktober kl. 08.30–10.30. Velkomst og registrering fra kl. 08.00

Sted: Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS, C.J. Hambros plass 2 D, 0130 Oslo, 10. etasje

Påmeldingsfrist: 3 arbeidsdager før aktuell seminardato.

Seminaret er gratis.

Påmelding her

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.