Kurs

Tirsdag 03. mars
08.30 - 10.30
Advokatfirmaet Føyen Torkildsen

Foredragsholdere:

Advokat og Partner

Endringer i avhendingsloven

Det er vedtatt endringer i avhendingsloven under tittelen «Tryggere bolighandel». Men vil disse endringene faktisk føre til et mer utrygt boligsalg?

Det blir nå slutt på «as is»-salg. Videre blir det endringer i mangelbegrepet og kjøpers undersøkelsesplikt, det innføres egenandel ved mangelskrav og det blir egne regler for innendørs arealavvik. Endringene ble vedtatt til tross for mange kritiske røster og en heftig debatt. Vi ser nærmere på de nye reglene og på hvilken betydning de vil få for eiendomsaktører.

Endringene vil trolig tre i kraft til sommeren. Seminaret vil gi deg svar på om du bør selge boligen din før reglene trer i kraft, og hva du bør tenke på dersom du skal selge etterpå.

Foredragsholdere vil være partner Jacob Solheim og advokatfullmektig Nikolai Fjågesund i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS.

Meld deg på!


Praktisk informasjon:
Velkomst og registrering fra kl. 08.00
Seminaret er gratis.
Påmeldingsfrist: 3 dager før seminardato

For spørsmål om seminaret ta kontakt per e-post: marked@foyentorkildsen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.