Kurs

Torsdag 28. november
08:30 - 10:30
Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Foredragsholdere:

Advokat og Partner

Hvordan løse krav om infrastruktur i utviklingsprosjekter?

Vi inviterer 28. november 2019 til et seminar der vi gjennomgår disse utfordringene og gir råd om hvordan utbyggere skal forholde seg til disse, samt gjennomgår praktiske eksempler.

Opparbeidelse av offentlig og privat infrastruktur, så som veier, vann- og avløpsanlegg og strømkabler, er ofte nødvendig for å få realisert et utbyggingsprosjekt. Gjennom reguleringsplaner og andre virkemidler i plan- og bygningsloven har kommunene mulighet til å stille krav om opparbeidelse av infrastruktur, som private utbyggere må løse for å få satt i gang sitt prosjekt. Opparbeidelse av infrastruktur krever mye av utbyggerne, både kostnadsmessig og organisatorisk. I mange tilfeller kunne man spart mye tid og penger på å gjøre små grep på riktig tidspunkt i prosessen.

Vi inviterer til et frokostseminar der vi gir praktiske råd til utbyggere med utgangspunkt i følgende spørsmål:

– Hvor langt kan kommunen gå i å stille krav til utbyggerne – i reguleringsplaner og i utbyggingsavtaler?
– Hvordan kan man sikre forutberegnelighet for prosjektgjennomføringen?
– Hvordan kan man minimere egne kostnader til opparbeidelse av infrastruktur?

Kaffe og lett bevertning fra kl. 8.00, seminaret starter kl. 8.30.

Meld deg på!

Velkommen!

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.