Kurs

Tirsdag 26. november
08:30 - 10:30
Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Foredragsholdere:

Advokat og Partner

Advokat og Partner

Kundepleie og julegaver – Hva er «innafor»?

Dette seminaret er utsatt til 22. januar 2020.

Velkommen til frokostseminar 26. november 2019 22. januar 2020. Her vil advokatene Marianne Killengreen, Solveig Winther Fosvold og Harald Evensen gi konkrete tips og kjøreregler for «lovlig» kundepleie og hvordan behandle dette skattemessig.

Det er både nyttig og hyggelig for forretningspartnere å møtes sosialt. Gaver og oppmerksomheter skaper gode relasjoner som er bra for forretningsforholdet.

Utviklingen mot strengere regler for hva som regnes for «utilbørlig» gjør det viktig å vurdere risiko i forhold til korrupsjonsreglene. Hvor dyr kan middagen være? Når passer det seg ikke å gi gaver? Kan vi ha kundearrangementer uten faglig innhold?
Og har du skatte- og avgiftsmessig fradragsrett for slike kostnader?

Ytelser gitt i forbindelse med kundepleie kan være trekk- og skattepliktige. Fra 2019 er det mottakers arbeidsgiver som er ansvarlig for at korrekt skatt og arbeidsgiveravgift blir innberettet. Når er du innberetningspliktig for gaver, rabatter og annet dine ansatte mottar?

Velkommen til frokostseminar 26. november 2019 22 januar 2020. Her vil advokatene Marianne Killengreen, Solveig Winther Fosvold og Harald Evensen gi konkrete tips og kjøreregler for «lovlig» kundepleie og hvordan behandle dette skattemessig.

Kaffe og lett bevertning fra kl. 8.00, seminaret starter kl. 8.30.

Meld deg på!

Velkommen!

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.