Kurs

Torsdag 30. august
08.30 - 10.30
Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Varsling i arbeidslivet – ett år etter

I løpet av sommeren og høsten 2018 vil Føyen Torkildsen holde flere frokostseminarer med fokus på utvalgte problemstillinger innen arbeidsrett. Seminarene vil bli holdt av våre dyktige arbeidsrettsadvokater og vil være tilpasset og rettet mot ledere og HR-personell.

Den 30. august avholdes det seminar innen temaet Varsling i arbeidslivet – ett år etter. Seminaret er i samarbeid med Den Norske Opera & Ballett.

For ett år siden ble det krav om at alle virksomheter med mer enn 5 ansatte pliktet å utarbeide varslingsrutiner. På samme tid delte kvinner over hele verden sine erfaringer med seksuell trakassering ved å bruke emneknaggen #metoo i sosiale medier.

Sammen med Den Norske Opera & Ballett v/adm. dir. Geir Bergkastet og HR-Sjef Trude Rostad, setter Føyen Torkildsen de praktiske varslingsspørsmålene på agendaen.
Seminaret vil i hovedtrekk fokusere på spørsmål som:

• Har regelverket gjort arbeidsgivere i stand til å håndtere varslingssaker på en bedre måte?
• Hvilke saker er mest krevende å saksbehandle?
• Hva med personopplysningsloven, GDPR og offentlig innsyn?
• Hva med varslere som vil være anonyme?

Seminaret vil ha hovedvekt på konkrete lærings- og forbedringspunkter i behandlingen av disse sakene. Vi tar opp en rekke dilemmaer og setter arbeidsgiver bedre i stand til å behandle krevende varslingssaker.

Tidspunkt: kl. 08.30 – 10.30. Velkomst og registrering fra kl. 08.00.

Sted: Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS, C.J. Hambros plass 2 D, 0130 Oslo, 10. etasje

Påmeldingsfrist: 3 arbeidsdager før aktuell seminardato.

Seminaret er gratis.

Påmelding her

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.