Kurs

Tirsdag 12. mai
10.00 - 10.45
Teams

Foredragsholdere:

Advokat og Partner

Advokatfullmektig

Webinar: Fra midlertidig til permanente løsninger – permittering til nedbemanning

Tap av omsetning, forbud mot drift av virksomheten fra staten, karantene og innreiseforbud. Korona har ført til driftsutfordringer av midlertidig karakter for mange virksomheter.

Svaret på disse utfordringene har, enn så lenge, for mange arbeidsgivere vært permittering av ansatte.

Men hvordan skal arbeidsgiver agere dersom driftsutfordringene ikke lenger kan karakteriseres som midlertidige? Hvordan går arbeidsgiver frem fra permitteringer til en permanent reduksjon i arbeidsstokken? Denne overgangen reiser vanskelige og kompliserte juridiske problemstillinger og det er lett å trå feil. De økonomiske konsekvensene ved å ikke foreta en grundig prosess kan bli store for virksomheter som allerede er i en økonomisk utrygg situasjon.

Vi diskuterer dette og mer på webinaret og tar imot spørsmål i forkant som vil danne grunnlaget for temaene vi tar opp.
Spørsmål og andre henvendelser sendes til aho@foyentorkildsen.no

Foredragsholdere er advokat Preben H. Mo og advokatfullmektig Andreas Hovland som arbeider ved Føyen Torkildsens arbeidslivsavdeling.

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: Tirsdag 12. mai

Tid: Kl. 10.00–10.45

Sted: Teams

MERK: Vi sender deg link til webinaret med påmeldingsbekreftelsen.

VELKOMMEN!

Påmelding!

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.