Publisert: 27. november 2015

Digitalt sårbarhetsutvalg overleverer sin utredning til Justis- og beredskapsministeren mandag 30.november.

Regjeringen har nedsatt et utvalg som skal kartlegge samfunnets digitale sårbarhet. Lysneutvalget skal foreslå konkrete tiltak for å styrke beredskapen og redusere den digitale sårbarheten i samfunnet. Vår partner og advokat Eva Jarbekk har deltatt i utvalget som ekspert på personvern og IKT-rett. Utvalget har behandlet samfunnsviktige spørsmål om hvordan privat og offentlig sektor skal forholde seg til en ny teknologisk virkelighet.

Mandag 30. november leverer utvalget sin utredning i form av en NOU til Justis- og beredskapsministeren. Under overleveringen vil kun pressen være til stede, men Justis- og beredskapsdepartementet ønsker at flest mulig skal kunne følge overleveringen og har derfor lagt til rette for streaming av pressekonferansen. Streaminglink til pressekonferansen vil bli lagt ut på Justis- og beredskapsdepartementets nettsider på www.regjeringen.no. Pressekonferansen starter kl. 9:30.

 

Eva Jarbekk Advokat og partner Lysneutvalget

Eva Jarbekk
Advokat og partner

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.