Anna Jedynak / Shutterstock.com
Anna Jedynak / Shutterstock.com
Publisert: 06. februar 2017

Skrevet av:

Advokat og Partner

Føyen Torkildsen har bistått ved engelsk veileder om felleskostnader

I 2016 bisto Føyen Torkildsen AS Norsk Eiendom med utarbeidelse av en veileder for å gi felles retningslinjer og en enhetlig forståelse for hva som er felleskostnader i næringsbygg og hvordan disse skal fordeles.

Veilederen er blitt svært godt mottatt i markedet og fungerer som et nyttig verktøy for aktørene i bransjen. Utleiere opplyser at de aktivt benytter veilederen både i internopplæring av ansatte og overfor særlig nye leietaker.

Med økt internasjonalisering i det norske eiendomsmarkedet er det naturlig også med en engelsk versjon av veilederen. Flere av eiendomsaktører har også etterlyst dette. Av denne grunn lanserte Norsk Eiendom i januar en engelsk versjon av veileder om felleskostnader. Den engelske versjonen bør være særlig nyttig for utenlandske aktører som ikke kjenner det norske praksisen like godt. Føyen Torkildsen har bistått Norsk Eiendom også ved utarbeidelse den engelsk versjonen.

Veilederen i norsk og engelsk versjon kan lastes ned her: http://www.norskeiendom.org/portfolio-items/guidance-notes/

 

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.