Publisert: 30. oktober 2015

Føyen Torkildsen har bistått HAV Eiendom AS med salg av indrefilet i Bjørvika

Torsdag ble det kjent at HAV Eiendom har inngått avtale med Oslo S Utvikling (OSU) om salg av to tomter i Bjørvika. Føyen Torkildsen har bistått HAV Eiendom AS med denne transaksjonen som ifølge HAV vil sikre en helhetlig og optimal utvikling av Bispevika.

Tomtene har et regulert volum som tilsier ca. 340 boliger. I tillegg kommer ca.3000 kvm butikker, serveringssteder og kulturtilbud på gateplan. Tomtene er beliggende i sjøkanten med fantastiske solforhold og direkte tilgang til Havnepromenaden. Store deler av tomtene skal etableres ut i sjøen, utenfor det som er definert som Bispekaia og Losbrygga.

HAV Eiendom AS er Oslo Havn KFs datterselskap og driver med eiendomsutvikling i Bjørvika. HAV Eiendom har som formål å delta i byutviklingen i Bjørvika-området gjennom utvikling, utleie, kjøp og salg av fast eiendom i Bjørvika-området og virksomhet som står i forbindelse med dette, samt å inneha eierinteresser i selskap som driver tilsvarende virksomhet.

HAV Eiendoms område i Bjørvika utgjorde opprinnelig 156 dekar, tilsvarende 570.000 kvm.

Sammen med OSU eier HAV Eiendom også selskapene Bjørvika Utvikling og Bjørvika Infrastruktur. Det sistnevnte selskapet har som formål å ha et samlet ansvar for styring med all bygging av teknisk infrastruktur i Bjørvika.

Les pressemeldingen fra HAV Eiendom AS her

 

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.