MyCompliance fra Føyen Torkildsen
Publisert: 23. juni 2017

Føyen Torkildsen lanserer tjenesten MyCompliance

Etterlevelse av lover og regler (compliance) i næringslivet får større og større plass. Føyen Torkildsen kan bidra til å gjøre denne jobben enklere for din bedrift. Se vår nye side mycompliance.no.

Compliance er et område i vekst. Det stilles strengere og strengere krav til virksomheters etterlevelse av lover og regler. Å sikre at virksomheten utføres i tråd med lover og regler forebygger og reduserer risikoen for negative hendelser med påfølgende straffeansvar, medieoppmerksomhet og erstatningskrav.

På siden mycompliance.no tilbyr Føyen Torkildsen en rekke tjenester innen områdene personvern, arbeidsrett, konkurranserett, antikorrupsjon og hvitvasking. Tjenestene skal være enkle å ta i bruk, og kostnadene er forutsigbare. Vi ønsker at våre kunder skal ha forutberegnelighet med hensyn til innhold og utgifter. Føyen Torkildsen fortsetter å utvide tjenestespekteret på mycompliance.no i tråd med våre kunders behov. Sjekk ut mycompliance.no i dag og kontakt oss!

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.