Publisert: 01. februar 2017

Føyen Torkildsen styrker laget for Fast Eiendom

Lars Råmunddal og Anette Thunes har meldt overgang til advokatfirmaet Føyen Torkildsen fra henholdsvis BAHR og Wiersholm. Lars Råmunddal har tiltrådt som partner, mens Anette har tiltrådt som senioradvokat.

FRA BAHR OG WIERSHOLM TIL FØYEN TORKILDSEN

Lars Råmunddal og Anette Thunes har meldt overgang til advokatfirmaet Føyen Torkildsen fra henholdsvis BAHR og Wiersholm.

Lars Råmunddal har tiltrådt som partner, mens Anette har tiltrådt som senioradvokat.
Både Anette og Lars har betydelig erfaring med eiendomstransaksjoner, utviklingsprosjekter og annen rådgivning relatert til næringseiendom. Thunes har også betydelig prosedyreerfaring.

FIRMA MED SOLID KOMPETANSE

Råmunddal jobbet i advokatfirmaet FØYEN DA før han meldte overgang til BAHR i 2011. I tiden etter har det skjedd en betydelig utvikling i firmaet, blant annet ved at Føyen og Torkildsen har fusjonert. Mange i Føyen Torkildsen er imidlertid tidligere kollegaer, som Råmunddal kjenner godt.

– Jeg vet derfor at firmaet har et høyt faglig nivå og et kommersielt rettet og hyggelig næringseiendomsteam, sier Råmunddal.

Thunes på sin side går etter 8 ½ år i Wiersholm også til Føyen Torkildsen.

– Føyen Torkildsen har lenge gjort seg bemerket, og har et stort og sterkt eiendomsteam som appellerte meg veldig. Jeg ser virkelig frem til å bidra i satsningen deres fremover, fremhever Thunes.

Både Råmunddal og Thunes fremhever Føyen Torkildsens kompetanse innenfor eiendomsutvikling som sterkt medvirkende til at begge valgte å begynne der. Innenfor dette feltet er firmaet veldig godt «rigget». Blant annet har firmaet 4-5 personer som nesten utelukkende arbeider med plan- og bygningsrett, flere med betydelig erfaring fra plan- og bygningsetaten og fylkesmannen, og en stor gruppe som utelukkende arbeider med entreprise. Videre har firmaet et svært godt team med fokus på fast eiendom og transaksjoner, og i tillegg prosedyre.

– Vi gleder oss derfor veldig til å komme i gang i Føyen Torkildsen, sier Råmunddal og Thunes.

Begge to vil inngå i temaet for fast eiendom, og vil fortsette å arbeide med transaksjoner, eiendomsutvikling, og rådgivning relatert til dette. Thunes vil i tillegg arbeide med eiendomsrelatert tvisteløsning og prosedyre.

STOLT AV LAGET

– Vi satser tungt på å være et ledende spesialistfirma innen fast eiendom. Vi styrker denne satsningen ytterligere ved å hente Lars tilbake og i tillegg ved å ansette Anette, sier Ottar F. Egset styreleder i advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS. Vi kjenner Lars godt fra hans tid i advokatfirmaet FØYEN DA og vet derfor at han er faglig dyktig, og at han har en kommersiell og løsningsorientert holdning som våre klienter verdsetter. Anette har tidligere arbeidet med flere av våre dyktige kollegaer, og vi vet derfor at også hun er svært dyktig. Deres kompetanse innenfor transaksjoner, eiendomsutvikling og leierelaterte spørsmål er svært god og vil bidra til å komplementere vårt team. Vi er stolte av å ha fått med oss to så dyktige advokater.
Med nyansettelsene den siste tiden går vi inn i 2017 med et veldig bra og komplett team innenfor eiendom og transaksjoner, med vekst og utvikling også på våre øvrige områder. I tillegg skal vi styrke laget med ytterligere ansettelser. Vi gleder oss derfor til det kommende året, sier Egset.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.