Publisert: 16. august 2017

Føyen Torkildsen til topps i rangeringen til Media Law International

Føyen Torkildsen er rangert i første divisjon i den siste undersøkelsen fra Media Law International. Rangeringen har vurdert Norges beste advokater innen mediarett.

Media Law International har gjennomgått medieadvokatene i 56 land for å lage en spesialistguide for de globale lederne innenfor dette fagfeltet. Totalt er 20 av de største advokatfirmaene i Norge med i vurderingen og blant disse er Føyen Torkildsen plassert i første divisjon.

Vurderingene til Media Law International er gjort etter uavhengig research, der blant annet klienter blir intervjuet og spurt om deres synspunkt på advokatfirmaer og de individuelle advokatene de har jobbet med. I tillegg blir advokatfirmaene selv bedt om å svare på diverse spørsmål om de viktigste sakene de har hatt det siste året og om å oppgi en liste med kundereferanse. Advokatfirmaene betaler ikke for å delta i undersøkelsen.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.