Føyen Torkildsen skal bistå med utforming av høringsutkast/lovproposisjon om lovgrunnlag for Husbankens innhenting av informasjon for å kunne innvilge økonomisk støtte.
Publisert: 29. juni 2016

Føyen Torkildsens IKT og Media avdeling har vunnet en offentlig konkurranse hos KMD/Husbanken

Føyen Torkildsens IKT og Media avdeling har vunnet en offentlig konkurranse hos KMD/Husbanken. Føyen Torkildsen skal bistå med utforming av høringsutkast/lovproposisjon om lovgrunnlag for Husbankens innhenting av informasjon for å kunne innvilge økonomisk støtte. Saken reiser prinsipielle juridiske problemstillinger om legalitetsprinsipp og personvern og forvaltningens kontrollmulighet overfor enkeltindividet. Vi er stolte over å kunne bistå offentlig forvaltning på et område som er samfunnsmessig svært viktig for mange personer. Kjerneteamet på saken er Eva Jarbekk, Arve Føyen, Kjetil Wick Sætre og Jarle Langeland. 

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.