Publisert: 23. desember 2021

Skrevet av:

Advokat og Partner

Advokatfullmektig

God jul og godt nyttår fra arbeidslivsavdelingen!

Det siste året har vært krevende og spennende for oss i arbeidslivsavdelingen.

Selv om koronapandemien har satt sitt preg på vår bistand til flere virksomheter, har vi også bistått innenfor de mer tradisjonelle delene av arbeidsretten. I tillegg har vi flyttet inn i nye flotte lokaler i Bjørvika, og ikke minst fått en ny firmaprofil.

Det har blitt avsagt flere spennende dommer, blant annet om arbeidsgivers valg av tilknytningsform, arbeidssøkeres opplysningsplikt og arbeidsgivers adgang til å foreta lønnstrekk ved feilutbetalinger. Avgjørelsene har medført at flere virksomheter har måttet justere og tilpasse seg, og vi har utgjort en forskjell og ligget foran i rådgivningen slik vår visjon sier at vi skal.

Som en konsekvens av pandemien har det kommet forslag om endringer i hjemmekontor-forskriften. Den skal være mer tilpasset den nye normalen i arbeidslivet. Også har vi fått en ny regjering som gjør at vi venter mulige endringer i reglene om bruk av midlertidige ansatte og innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak. Vi er klare for å hjelpe med implementeringen av endringene ved å gi våre klienter gode og praktiske råd på veien.

Vi er ledende på rådgiving innenfor alle deler av arbeidsretten, og har med andre ord et spennende år foran oss sammen med dere!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

 

 

 

 

 

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.