Advokat og partner i Føyen Torkildsen Eva Jarbekk deltok på Civitas panel om Internett governance og personvern i dag tidlig. Eva Jarbekk snakket om internasjonale aspekter ved personvernutviklingen, samfunnsovervåkning og samarbeid mellom private selskaper og staten for å hindre både IKT-kriminalitet og terrorisme.
Publisert: 22. mai 2015

Kan internett kontrolleres? I så fall av hvem? Og hvordan kan personvernet best sikres i en digital tidsalder?

Advokat og partner i Føyen Torkildsen Eva Jarbekk deltok på Civitas panel om Internett governance og personvern i dag tidlig. Eva Jarbekk snakket om internasjonale aspekter ved personvernutviklingen, samfunnsovervåkning og samarbeid mellom private selskaper og staten for å hindre både IKT-kriminalitet og terrorisme. I panelet satt også David Kirkpatrick, forfatter, teknologiskribent og daglig leder av Techonomy, Eirik Newth, forfatter av boken «Overvåkningssamfunnet», og Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Se Eva Jarbekk sitt innlegg (via YouTube) HER

 

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.