Publisert: 29. september 2016

Marianne Killengreen er ny partner på corporate-teamet

Marianne Killengreen har tiltrådt som partner og advokat i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS. Hun kommer fra stillingen som partner og leder av BDO Advokater AS hvor hun har vært med på å bygge opp og utvikle firmaet fra 6 til nærmere 40 medarbeidere. Marianne har også tidligere erfaring fra KMPG og advokatfirmaet Hodneland (nå advokatfirmaet Bing Hodneland), samt flere år i skatteetaten.

Marianne har i nesten 30 år jobbet med forretningsjuridiske spørsmål, og hun har særlig kompetanse innen nasjonal og internasjonal skatt, selskapsrett og kontraktsrett.

Marianne vil bli en del av Føyen Torkildsen sin Corporate avdeling og vil ha spesielt ansvar for rådgivning og bistand ved oppkjøp, reorganiseringer, generasjonsskifter og omstruktureringer både nasjonalt og internasjonalt. Gjennom sitt arbeid i BDO og KPMG har hun god kunnskap om hvordan det er å arbeide med og for revisorer. Tilsvarende arbeid vil hun også fortsette med i Føyen Torkildsen, men nå uten å komme i interessekonflikt med revisor.

Marianne vil bli en viktig brikke i vår satsning på Corporate som er en av våre fire grunnpilarer i vårt tjenestespekter.  

Marianne er førøvrig en sporty dame og som er spesielt glad i naturopplevelser og skigåing.

Ta kontakt med Marianne Killengreen på e-post mki@foyentorkildsen.no eller mobil 97 54 16 95

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.