Advokatfirmaet Torkildsen & Co og FØYEN Advokatfirma slår seg sammen fra 1. april 2015. Dette er en fusjon mellom to likeverdige firmaer og hensikten er å videreutvikle posisjonen som det fremste juridiske spesialistfirma innen eiendom og entreprise, IKT Media og arbeidsliv.
Publisert: 08. januar 2015

FØYEN Advokatfirma og Advokatfirmaet Torkildsen & Co har slått seg sammen.

Advokatfirmaet Torkildsen & Co og FØYEN Advokatfirma slår seg sammen fra 1. april 2015. Dette er en fusjon mellom to likeverdige firmaer og hensikten er å videreutvikle posisjonen som det fremste juridiske spesialistfirma innen eiendom og entreprise, IKT Media og arbeidsliv. I tillegg vil det nye firmaet fortsatt tilby tjenester innen generell forretningsjus. 

Navnet på det nye firmaet er Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

– Markedet og klientenes behov endrer seg. Det stilles andre krav til oss som advokater og rådgivere. Vi skal ligge lengst fremme i å innfri og overgå klientenes forventninger. Gjennom sammenslåingen får vi utnyttet det fulle potensialet som i dag ligger i begge organisasjonene. Vi skal gjøre en enda bedre jobb for klientene våre, sier Ottar F. Egset, som blir styreleder i det nye selskapet.

Samlokalisering fra 1. april

Fusjonen trådte i kraft 1. januar 2015. Praktisk gjelder sammenslåingen fra 1. april 2015. Det nye selskapet vil ha kontorer på C.J. Hambros plass 2 i Oslo, hvor FØYEN i dag holder til.

Torkildsen & Co kjenner advokatfirmaet FØYEN godt som selskap og bransjekollegaer. FØYEN ble etablert i 1969. Selskapet tilbyr tjenester innenfor hele det forretningsjuridiske spekteret, med hovedvekt på arbeidsliv, eiendom og entreprise og IKT Media. 

Klare ambisjoner

FØYEN og Torkildsen & Co har mange likhetstrekk som nå skal bygges videre på.

– Både i FØYEN og Torkildsen & Co ønsker vi å være tett på, ha nær partnerkontakt og ligge litt foran. Det skal vi dyrke og videreutvikle i Føyen Torkildsen, sier styreleder i Torkildsen & Co, Harald Christensen.

Videre prosess

I tiden frem mot 1. april vil det jevnlig bli publisert oppdateringer om sammenslåingen på www.torkildsenco.no. og www.foyen.no

Ved spørsmål, ta kontakt med styreleder Ottar F. Egset på telefon +47 90 57 91 67 eller e-post ottar.f.egset@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.