Forretningsforståelse

Vi er din forretningspartner og vil være med på å løse de juridiske problemstillingene du har innenfor våre spesialistområder, basert på vår forretningsforståelse og fokus på helheten.

FORRETNINGSFORSTÅELSE

I Føyen tror vi på å skape solide, helhetlige løsninger for våre kunder basert på markedsinnsikt og forretningsforståelse. Det handler om å skape verdier ved å se og forstå kundens virksomhet i sin helhet og ikke kun ha fokus på de juridiske aspektene.

Det avgjørende er å se hele forretningsbildet både på kort og lang sikt. Det handler om å søke innsikt og informasjon, og utfordre etablerte sannheter for å skape effektfulle løsninger som andre ikke nødvendigvis ser. Vi tror på å finne løsninger som ikke skaper splid, men som gir grunnlag for langsiktige og gode forretningsrelasjoner.

Vi tror på den lille forskjellen som ligger i å være ”PÅ”. Vi vet at proaktivitet og god forretningsforståelse, sammen med sterk juridisk fagkompetanse, gir det beste grunnlaget for å ”utgjøre en forskjell og ligge foran”. Det handler om å øke mulighetene til å lykkes på våre kunders vegne hver gang. Derfor er også en av våre grunnverdier ”PÅ”.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.