Verdier og samfunnsansvar

Basert på innsikt, dyktighet, nysgjerrighet og sterk vilje skal vi sikre at dere som våre oppdragsgivere, våre medarbeidere og vårt selskap samlet lever opp til vår nye visjon: Vi skal utgjøre en forskjell og ligge foran! Våre verdier uttrykker kjernen i vårt selskap, vår felles holdning og kultur. Verdigrunnlaget påvirker oss som medarbeidere og deg som kunde. De er avgjørende for at vi som selskap skal utvikle oss-hver eneste dag. Våre verdier er ikke ”kun” ord-det er vårt DNA.

Våre verdier:

  • Nysgjerrig
  • Lagspiller
  • Langsiktig
  • Kunnskapsrik

Samfunnsansvar:

Utover å ha fokus på vår kjernevirksomhet og våre verdier, ønsker vi å engasjere oss innenfor sosialt entreprenørskap og være en miljø- og samfunnsbevisst arbeidsgiver og forretningspartner.

Miljøfyrtårn
Vi er et Miljøfyrtårn-sertifisert selskap. Sertifiseringen gjør at vi har kontinuerlig fokus på miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Dersom du ønsker å få tilsendt fullstendig årlig klima- og miljørapport, vennligst kontakt oss på: post@foyen.no

Stiftelsen Reach for Change
RFC er en non-profit organisasjon som arbeider for å bedre barns liv. Som pro bono partner bidrar vi med gratis juridisk støtte til RFCs prioriterte prosjekter og etablerte sosiale entreprenører.

Aktiv mot kreft
Som fadderbedrift i Aktiv mot kreft er målet å inspirere våre ansatte til fysisk aktivitet samtidig som vi støtter stiftelsens arbeid og tar sosialt ansvar (CSR).

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.