Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

Endringsprosesser, nedbemanning og omorganisering

Markedene er i stadig endring. Arbeidsgivere må tilpasse virksomheten, organisasjonen og bemanningen til markedene de opererer i. Det er derfor et kontinuerlig behov for å vurdere endringer som kan innebære omorganiseringer og nedbemanninger med konsekvenser for de ansatte.

Føyen Torkildsens arbeidslivsavdeling har lang og bred erfaring med endringsprosesser i små og store virksomheter, nasjonalt og internasjonalt. Vi bistår også offentlige aktører. Avdelingen bidrar med strategisk rådgivning, veiledning og gjennomføring av prosessene.

Vi utarbeider konkrete handlingsplaner som veileder arbeidsgiverne gjennom prosessene fra dag til dag. Våre advokater har utstrakt erfaring med drøftelser og forhandlinger, både med tillitsvalgte og enkeltansatte. Vi bistår arbeidstakere i nedbemanningsprosesser, både enkeltvis eller som samlet gruppe.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 95 81 60 52
Andreas.Hovland@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 24 14 95
Anniken.Astrup@foyen.no

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 14 50 76
Marianne.Klausen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.