Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

Granskning

Vi tilbyr juridisk rådgivning i alle faser av en granskningsprosess og bistår både selskaper og andre aktører som iverksetter granskninger. Vi er også rådgivere for enkeltpersoner eller grupper av personer som berøres av granskninger.

Svært mange granskninger involverer ansatte, og ivaretakelse av deres legitime interesser. Oppfyllelse av lovverket er derfor avgjørende for en vellykket granskningsprosess. I tillegg til praktisk erfaring har vi medvirket til utarbeidelsen av Advokatforeningens regelverk for private granskninger.

Sentralt i ethvert granskningsoppdrag er mandatet som skal definere rammene for granskningen. Det bør tas stilling til om granskningen kun skal avklare fakta, eller om det også skal vurderes om det er begått regel- og/eller lovbrudd. Ofte er det nødvendig med ulike typer kompetanse i tilknytning til slike oppdrag.

Vi samarbeider også med eksterne miljøer med særskilt kompetanse når det er nødvendig.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 95 81 60 52
Andreas.Hovland@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 24 14 95
Anniken.Astrup@foyen.no

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 14 50 76
Marianne.Klausen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.