Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

HMS, internkontroll og offentlig pålegg

Arbeidsmiljøloven gir retningslinjer og stiller krav til bedriftenes HMS-rutiner. Enhver bedrift forutsettes blant annet å ha internkontroll, og øverste leder er pålagt å gjennomføre obligatorisk opplæring.

Det eksisterer et utall spesialregler for de enkelte bransjer. Vi bistår arbeidsgivere med innføring av systemer for etablering av tilfredsstillende HMS-rutiner, f.eks. etablering av internkontrollsystemer og håndbøker, og vi kan også foreta revisjon av eksisterende systemer.

Vi har prosedert flere saker, både sivile og strafferettslige, der temaet har vært brudd på HMS-regler eller fravær av HMS-håndheving i virksomheter.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 92 24 14 95
Anniken.Astrup@foyen.no

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 14 50 76
Marianne.Klausen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.