Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

Individuelle oppsigelsessaker / avskjed / suspensjon / advarsel

De fleste arbeidsgivere opplever fra tid til annen at arbeidstakere ikke fungerer som forutsatt, og ønsker derfor å avvikle ansettelsesforholdet. Årsaken kan være alt fra alvorlige pliktbrudd fra arbeidstakerens side til at arbeidstakeren ikke leverer gode nok resultater. Også langvarig sykdom eller andre forhold kan medføre at arbeidsgiveren har behov for å avvikle ansettelsesforholdet.

Arbeidsgiveren og arbeidstakeren vil i slike situasjoner ofte ha behov for en juridisk vurdering av oppsigelsesgrunnlaget og bistand om hvordan man skal gå frem for å gjennomføre prosessen på riktig måte.

Våre advokater har omfattende erfaring med å gi råd til arbeidsgivere og arbeidstakere i individuelle oppsigelses- og avskjedssaker. Vi skreddersyr løsninger og handlingsplaner og bistår ved de nødvendige taktiske beslutninger underveis.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 95 81 60 52
Andreas.Hovland@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 24 14 95
Anniken.Astrup@foyen.no

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 14 50 76
Marianne.Klausen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.