Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

Kontrakter

Ansettelseskontrakten er det primære grunnlaget for et arbeidsforhold. Det er i ansettelseskontrakten at nødvendige bestemmelser om illojal konkurranse, taushetsplikt, fraskrivelse av stillingsvern for ledere mv. skal tas inn. Det er også her arbeidsgiverens behov for fleksibilitet mht. stillings­innhold og arbeidstid reguleres.

Innen arbeidsretten har imidlertid kontrakter også en videre relevans, f.eks. bonus- og incentivordninger, innleie- og utleie av ansatte, engasjement av frittstående konsulenter etc.

Føyen Torkildsen bistår med utarbeidelse av kontrakter for alle behov og utarbeider standardkontrakter der dette er hensiktsmessig. Vi gjennomfører også revisjon av eksisterende kontrakter og bistår i implementeringsprosesser av reviderte kontrakter.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 92 24 14 95
Anniken.Astrup@foyen.no

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 14 50 76
Marianne.Klausen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.