Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

Prosedyre og tvisteløsning

De fleste konflikter løses ved forhandlinger, ikke minst innenfor arbeidsrett. Dyktige og konstruktive forhandlere bidrar ofte til gode løsninger.

Løses ikke tvisten gjennom forhandlinger, vil neste skritt være de ordinære domstolene eller voldgift.

Vi har til enhver tid rettssaker for de ordinære domstolene, innenfor de fleste av arbeidslivets områder. Sakene har varierende omfang og kompleksitet, alt fra individuelle oppsigelsessaker til massesøksmål fra grupper av ansatte samt komplekse kontraktsaker.

Både på forhandlingsstadiet og i rettstvister er erfaring viktig, ikke minst for å foreta riktige taktiske vurderinger og valg.

Ressurspersoner

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.