Arbeidsliv

Arbeidslivsavdelingen i Føyen Torkildsen er ett av våre fire spesialistområder. Gjennom lang erfaring har vi opparbeidet oss solid og bred kompetanse på tvers av ulike bransjer. Vi bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere innenfor juridiske forhold og legger særlig vekt på praktisk og løsningsorientert gjennomføring av oppdragene.

Vår kompetanse

Varsling

Alle arbeidsgivere skal, i tilknytning til det systematiske helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet, utarbeide rutiner for intern varsling om kritikkverdige forhold eller sette i verk andre tiltak som legger forholdene til rette for slik varsling. Med rutiner for intern varsling menes retningslinjer, instrukser, reglement med mer som angir virksomhetens etiske plattform, hvem det kan varsles til, og hvordan varslingsmeldinger skal håndteres.

Våre advokater har bred erfaring i å bistå både arbeidsgivere og arbeidstakere i varslingssaker. Vi skreddersyr varslingsrutiner til virksomhetens behov, og bistår også i utforming av nødvendig konsesjonssøknad til Datatilsynet dersom varsling skal kunne skje fra andre enn ansatte. Enkelte av advokatene er også eksternt varslingsmottak for virksomheter.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 92 24 14 95
Anniken.Astrup@foyen.no

Advokat (H) og Partner

+47 90 82 21 65
Lars.Skotvedt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 14 50 76
Marianne.Klausen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 49 08 47
Preben.Mo@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.