Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Finansiering

For de fleste virksomheter og organisasjoner er finansiering et sentralt og viktig spørsmål. Spennvidden i de ulike finansieringsformene er stor, og avtalene som må utarbeides vil ofte være kompliserte. Avhengig av finansieringsform vil også regelverket som må hensyntas kunne være omfattende.

Føyen Torkildsen bistår klienter gjennom hele finansieringsprosessen: fra fremforhandling og utarbeidelse av lånedokumentasjon, til etablering av sikkerheter, bistand ved refinansieringer, forhandling med kreditorer, realisasjon av pantesikkerheter osv. Vi bistår også ved annenhånds overdragelser av lån. Advokatene er rådgivere for både långivere, låntakere og andre aktører i finansieringsprosessen og har således bred erfaring fra alle sider av finansieringsområdet.

Med utgangspunkt i vår lange erfaring og inngående kjennskap til bransjen har Føyen Torkildsen opparbeidet seg bred kompetanse innenfor finansieringsløsninger. Vår erfaring strekker seg fra oppkjøp, prosjektfinansiering og alminnelig virksomhetsfinansiering til leasingfinansiering og factoring. Vi har også erfaring med obligasjonsfinansiering.

Føyen Torkildsen har den nødvendige innsikt og forretningsforståelsen som skal til for å finne de beste juridiske og kommersielle løsningene i ethvert oppdrag, og tjenestene leveres således på et meget høyt faglig og kommersielt nivå. På den måten sikrer Føyen Torkildsen en helhetlig løsning for våre klienter.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.