Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Fisjon og fusjon

Virksomheter er dynamiske, og over tid skapes det behov for endringer og tilpasninger. Tilpasningene kan skje ved at ett virksomhetsområde fisjoneres ut av det opprinnelige selskapet og inn i et nytt, eller ved at to områder fusjoneres til én felles virksomhet. Mellom disse ytterpunktene er det en rekke alternative løsninger, som kan innebære at man på samme tidspunkt utfører fisjoner og fusjoner. Fisjons- og fusjonsprosessene er ofte kompliserte, og krever at man tar hensyn til en rekke rettsområder og regelverk samt har god forretningsforståelse og -innsikt.

Føyen Torkildsen har omfattende erfaring med fisjoner og fusjoner. Vi har deltatt i en rekke kompliserte fisjons- og fusjonsprosesser, herunder fusjoner over landegrenser, og har omfattende kommersiell erfaring med å finne gode strukturer og løsninger.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.