Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Generasjonsskifte

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen jobber aktivt med generasjonsskifter. Et generasjonsskifte utgjør noe mer enn et isolert eierskifte. Særlige hensyn må vurderes og tas i betraktning.

De enkelte generasjonsskifter er ulike av natur, og det bør derfor ikke benyttes en fastlagt ”mal” for denne typen verdioverføringer. Suksessfaktorene og mulighetene er betinget av de konkrete forholdene. Løsningen som etableres, må forutsetningsvis være bærekraftig og langsiktig, både utad og innad. God planlegging er en fellesnevner for alle vellykkede generasjonsskifter. Premisser og forutsetninger bør avklares når man har muligheten, både av hensyn til de direkte eller indirekte involverte og for å sikre verdioverføringen som sådan best mulig.

Våre advokater har bred erfaring med tilrettelegging og gjennomføring av generasjonsskifter. Samspillet mellom de juridiske mulighetene, personlige forhold og kommersielle faktorer er styrende for vår rådgivning.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.