Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Merverdiavgift

Reglene for merverdiavgift er i stadig endring – spesielt når det gjelder utvikling og drift av næringseiendom. Dette kan medføre betydelige merkostnader om man ikke legger opp til helhetlige løsninger på et tidlig stadium i tilrettelegging og organisering av virksomheten.

Avgrensning av avgiftspliktig og ikke-avgiftspliktig virksomhet, også ved handel og transaksjoner over landegrensene, er helt essensielt for forsvarlig og lønnsom drift. Dette gjelder også korrekt rapportering og oppgjør av merverdiavgift.

Føyen Torkildsens advokater anbefaler virksomheter å organisere seg gjennom en selskapsstruktur der hensynet til økonomi, ledelse, skatt og merverdiavgift ivaretas som en helhet.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.