Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Bustadoppføring

Fagområdet bustadoppføring dekker alle rettslige aspekter i kontraktsforhold som angår oppføring av ny bolig, og som inngås mellom en profesjonell entreprenør som selger og en forbruker som kjøper. Faget omtales ofte som forbrukerentreprise.

Bustadsoppføring omfavner all kontrakts­regulering ved nybygging av bolig – herunder eierboliger, fritidsboliger, eierseksjoner og borettslagsandeler – der en forbruker er kjøper.

Føyen Torkildsen har lang erfaring og yter utstrakt bistand innen dette fagområdet. Bistanden omfatter alt fra generell kontraktsutforming, konkrete kontraktsforhandlinger, kontraktsoppfølging frem mot ferdigstillelse, overtagelsessituasjoner samt tvisteløsning og prosedyre der partene i kontrakten eventuelt havner i en konfliktsituasjon.

Det ytes også betydelig bistand i forbindelse med salg og markedsføring av fast eiendom.

Bistanden spenner fra boligprosjekter med hundretalls enheter til enkeltstående hus- og hytteentrepriser. Gjennom rådgivning i alle ledd i kontraktsforholdet, og med kunder både på utbygger-/utviklersiden og forbrukersiden, favner vi bredt og ser, forstår og sikrer helheten.

Med stort engasjement og grundig forståelse sikrer vi best mulig håndtering av og utfall i sakene.

Kontraktsforholdene omhandler store verdier for de involverte, og bistanden stiller krav til inngående kunnskap om alt fra byggeteknikk og byggeregler til økonomi- og bransjeforståelse.

Våre advokater har bred kontaktflate mot blant annet tekniske rådgivere, arkitektbransjen, eiendomsmeglere og takstbransjen.

Ressurspersoner

Senioradvokat

+47 90 06 94 59
Finn.Winther@foyen.no

Advokat og Partner

+47 97 18 39 86
Hans-Jorgen.Arvesen@foyen.no

Senioradvokat

+ 47 92 42 29 85
Henrik.Dahl@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 82 99 87
Karl.Marthinussen@foyen.no

Advokatfullmektig

+47 47 30 20 42
Karolina.Saar@foyen.no

Senioradvokat

+47 41 47 18 87
Linn.Oyehaug@foyen.no

Advokat og Partner

+47 97 70 50 01
Gustav.Lilleaasen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 48 01 22 68
Stede.Nilsen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.