Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Forsikringsrett

En rekke av de sakene vi arbeider med innenfor fast eiendom involverer forsikringsrettslige spørsmål.

Både byggherrer, entreprenører, eiere av næringseiendom og forbrukere inngår avtaler med forsikringsselskaper, og vi må derfor forholde oss til selskapene og de inngåtte forsikringsavtalene når saker utredes og løses.

Dette gjelder både ansvarsforsikringsavtaler og næringslivsforsikringsavtaler som dekker fast eiendom og andre formuesgoder, og det gjelder enten forsikringsselskapet har de samme interesser som vår klient eller partene har motstridende interesser.

I diskusjoner mellom den profesjonelle byggherren og entreprenøren vil det ofte oppstå spørsmål om garantier og ansvarsforsikring i forbindelse med krav fra partene. Erfaring fra tidligere håndtering av tilsvarende saker er uvurderlig for effektiv og korrekt bistand.

Vi har også forsikringsselskaper som klienter og bistår disse med både inngåelse av forsikringsavtaler, forsikringsoppgjør og regresskrav.

God rådgivning på dette området forutsetter kunnskap om hvordan forsikringsavtaler er bygget opp, hvilket ansvar som er dekket av forsikringen, avtalenes vilkår for øvrig, norske standarders bestemmelser og forsikringsavtaleloven.

Vi har selvfølgelig også kunnskap om forbrukerforsikringsavtaler som f.eks. eierskifteforsikring og boligkjøperforsikring.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 97 70 50 01
Gustav.Lilleaasen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.