Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Garantirett

En rekke av de sakene vi arbeider med innenfor fast eiendom involverer garantirettslige spørsmål. Avtaler om garantier kan være lovpålagte, forutsatt i standardavtaler eller kutyme i bransjen.

Både byggherrer, entreprenører, eiere og leiere av næringseiendom samt forbrukere er jevnlig part i garantiavtaler. Garantier og realkausjoner er også i praksis hovedregelen ved finansiering, eksempelvis ved finansiering av transaksjoner eller arbeidskapital i et prosjekt.

I diskusjoner mellom den profesjonelle byggherren og entreprenøren vil det ofte oppstå spørsmål om garantier i forbindelse med krav fra partene.

God rådgivning forutsetter kunnskap om garantirettslige aspekter og de konkrete fagområdene garantiforholdet gjelder.

Foruten jevnlig garantirettslig bistand til partene i eiendomstransaksjoner, entreprise- og utbyggingssaker bistår Føyen Torkildsen også flere av de store institusjonene som utsteder garantier.

Vår erfaring og kompetanse i håndtering av garantirettslige spørsmål kommer våre klienter til gode i form av effektiv og god bistand.

Ressurspersoner

Senioradvokat

+47 90 06 94 59
Finn.Winther@foyen.no

Advokat og Partner

+47 97 18 39 86
Hans-Jorgen.Arvesen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 97 70 50 01
Gustav.Lilleaasen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.