Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Granskning og insolvens

Granskning favner vidt – fra undersøkelser om uregelmessigheter innen næringsvirksomheter og organisasjonsliv til undersøkelser om straffbare forhold ved konkurser.

Føyen Torkildsen har bred erfaring og kompetanse med å igangsette og gjennomføre granskninger. Vi blir både oppnevnt som gransker av Oslo Byfogdembete og engasjert av aktører fra næringslivet for å avdekke eller avkrefte mistanke om uregelmessigheter.

Ved oppnevning som bostyrer i konkurs ved Oslo Byfogdembete foretar våre advokater løpende undersøkelser av næringsvirksomheter for å avdekke mulige unndragelser av aktiva fra selskapene samt om det foreligger straffbare forhold.

Vår erfaring innen insolvens, konkurser og granskning gjør at vi har en særlig og unik kompetanse når dette kombineres med vår spisskompetanse innen entreprise. I entrepriser involveres store summer, prosjektene løper over lang tid, og den økonomiske situasjonen hos både byggherrer og entreprenører kan utvikle seg negativt løpet av et prosjekt.

Vår økonomiske forståelse og inngående kjennskap til regelverket som kommer til anvendelse i bedrifters krisesituasjoner, i kombinasjon med bransjekunnskap innen entreprise, gjør Føyen Torkildsen til en verdifull rådgiver i slike utsatte situasjoner.

Vi kan bidra til å sikre verdier og utestående krav ved at det tas grep innenfor lovverket som sikrer gjennomføringen av prosjekter hvor situasjonen kan synes svært fastlåst og uhåndterbar.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 97 18 39 86
Hans-Jorgen.Arvesen@foyen.no

Advokat og Partner

+47 40 63 98 60
Jorgen.Myhre@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 46 81 01
Vera.Hovelsen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.