Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Offentlige anskaffelser

På området offentlige anskaffelser yter Føyen Torkildsen juridisk bistand til både private og offentlige aktører. Vår spesialkompetanse er bygget opp gjennom bistand til ulike aktører over flere tiår.

Advokatene jobber daglig med kvalitetssikring av konkurranser, enten det dreier seg om gjennomgang og kvalitetssikring av konkurransegrunnlag, kravspesifikasjon, utarbeidelse av kontrakter, gjennomgang av tilbud/evalueringer eller kvalitetssikring av brev som går ut til leverandørene på ulike stadier av en anskaffelsesprosess.

Dette gir oss en helhetlig kompetanse til å kunne bistå våre oppdragsgivere i alle faser av en anskaffelsesprosess, og i de utfordringer oppdragsgiverne møter i prosessen.

I tillegg bistår vi med opplæring av både offentlige og private virksomheter, bistand i klageprosesser – både i rettsapparatet og hos KOFA, kontraktsinngåelse og utvikling av veileder og verktøy innen fagområdet.

Føyen Torkildsen har betydelig erfaring og kompetanse innen offentlige anskaffelser, herunder IKT-anskaffelser. Vi har advokater med lang erfaring både fra den offentlige myndighetssiden og fra den private siden av anskaffelsesprosesser.

Våre oppdrag omfatter å utrede ulike problemstillinger som dukker opp i anskaffelsesprosessen, og å se mulighetene det gjeldende regelverket gir.

Ved å benytte samme rådgivningsressurs gjennom hele anskaffelsesprosessen oppnår våre oppdragsgivere også betydelige synergieffekter på tvers av hele prosessen. Dette gir eierskap til anskaffelsesobjektet og til å oppnå et best mulig resultat både økonomisk og innkjøpsfaglig.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 40 63 98 60
Jorgen.Myhre@foyen.no

Advokatfullmektig

+47 47 30 20 42
Karolina.Saar@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 06 90 49
Thomas.Strombom@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 46 81 01
Vera.Hovelsen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.