Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

OPS

OPS er betegnelsen på en offentlig tjeneste som utvikles og/eller drives av private (eventuelt sammen med det offentlige) etter forespørsel fra det offentlige. Risiko fordeles mellom private aktører og offentlig sektor. OPS inkluderer offentlige anskaffelser, eiendomsutvikling, entrepriserett, finansiering og husleierett.

Føyen Torkildsen tilbyr advokatbistand med spisskompetanse innen gjennomføring av OPS-prosjekter.

De siste årene har våre advokater gjennomført et betydelig antall OPS-prosjekter på vegne av offentlige oppdragsgivere innen nybygg og anlegg.

Vi innehar gjennom dette en unik kompetanse på området. Føyen Torkildsen bistår i alle faser av et OPS-prosjekt: utarbeidelse av kontraktsstrategi, organisering, utarbeidelse av konkurransegrunnlag, forhandlinger, kontraktsinngåelse og kontraktsoppfølging.

Ressurspersoner

Senioradvokat

+ 47 92 42 29 85
Henrik.Dahl@foyen.no

Advokat og Partner

+47 40 63 98 60
Jorgen.Myhre@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 06 90 49
Thomas.Strombom@foyen.no

Advokat og Partner

+47 93 46 81 01
Vera.Hovelsen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.