Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Prosjektutvikling

Hos Føyen Torkildsen handler eiendomsutvikling om helheten. Det dreier seg om dialogen med kommunestyret om hvorvidt et skogsområde bør utvikles til bolig- eller næringsområde, eller om et sentralt gammelt havneområde bør omdannes til en blomstrende ny bydel.

Vi bistår klienten på hvert eneste trinn i prosessen: med politisk dialog, markedsanalyse, reguleringer og andre planprosesser, entrepriseforhold, forhandlinger rundt samtlige avtaleforhold og ikke minst generell transaksjonsmessig bistand i slik eiendomsutvikling.

Vi engasjeres ikke kun for vår spisskompetanse innenfor eiendomsjus. Like viktig for våre klienter er vår lange og brede bransjeerfaring og fokus på hele forretningsbildet. Det siste er helt avgjørende for helheten og dermed for langsiktig suksess for våre oppdragsgivere.

En del av helheten er også å trekke inn annen spisskompetanse utenfor vårt selskap, når det er hensiktsmessig. Vi har et nært samarbeid med arkitekter som kan bidra med spesialkompetanse på det enkelte prosjekt, og knytter også ofte til oss medierådgivere og andre med særskilt markedskompetanse. Dette gir troverdighet og trygghet for klienten.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 97 18 39 86
Hans-Jorgen.Arvesen@foyen.no

Advokat (H) og Ass. Partner

+47 92 80 45 48
Heikki.Giverholt@foyen.no

Advokat og Partner

+47 48 01 22 68
Stede.Nilsen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.