Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Eiendomsmeglingsjuss

I begrepet eiendomsmeglingsjus ligger all juridisk bistand et meglerforetak har behov for, det være seg bistand i forbindelse med tvister mellom megler og oppdragsgiver/kjøper eller mellom meglere, bistand overfor offentlige myndigheter eller bistand ved utarbeidelse og tilpasning av standarddokumenter.

Advokatene i Føyen Torkildsen har svært lang erfaring knyttet til denne type bistand. Flere av våre advokater har selv vært ansatt og hatt ledende posisjoner i meglerforetak. Dette gir en unik kunnskap om, og innblikk i, hvordan et meglerforetak fungerer, samt hvilke behov som løpende melder seg for faglig/daglig ledelse og den enkelte megler gjennom en transaksjon.

Vi bistår både bruktbolig-, prosjekt- og næringsmeglere løpende. I tillegg til den mer tradisjonelle meglerjusen brukes vi ofte som sparringspartnere ved utvikling av bolig- og næringsprosjekter – store som små.

Føyen Torkildsen har den nødvendige innsikt og oversikt som skal til for å finne de beste juridiske og kommersielle løsningene i oppdraget. På den måten sikrer vi en helhetlig løsning for våre klienter.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.