Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Eierseksjonssameier, borettslag og boligaksjeselskaper

Føyen Torkildsen har betydelig erfaring og kompetanse på fagområdene eierseksjonssameier, borettslag og boligaksjeselskaper. Vår rådgivning knytter seg bl.a. til opprettelse av eierseksjonssameier/borettslag, med stiftelsesdokumentasjon, vedtekter, utarbeidelse av begjæring om seksjonering/reseksjonering og lignende.

Videre benyttes vi i stor utstrekning som rådgivere for styrene i eierseksjonssameier/borettslag/boligaksjeselskap. Slik rådgivning er gjerne knyttet til løpende drift, gjennomføring av årsmøter samt eventuell tvisteløsning.

Vårt fokus er å kjenne våre klienter og deres behov best mulig i et helhetlig perspektiv over tid for å sikre best mulig drift og utvikling av sameiet/borettslaget/boligaksjeselskapet.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+ 47 92 22 10 35
Jacob.Solheim@foyen.no

Advokat

+47 45 47 11 94
Linn.Rui@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 57 91 67
Ottar.Egset@foyen.no

Advokat og Partner

+47 91 19 88 43
Paal-Christian.Hansen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.