Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Tingsrett

Tingsrett er et av de historisk tradisjonelle områdene for Føyen Torkildsen. Fagområdet spenner fra håndtering av tolkning av adkomstrettigheter (servitutter) til kompliserte spørsmål innen dynamisk tingsrett (konkurrerende rettigheter i fast eiendom). Advokatene i Føyen Torkildsen yter omfattende bistand innen fagfeltet tingsrett.

Våre klienter på dette området er i stor grad eiendomsutviklere med behov for avklaring av eksempelvis rettigheter og plikter som påligger en eiendom som kjøpes eller selges for utvikling. I forbindelse med gjennomføring av både bolig- og næringsprosjekter vil grundig kunnskap innen dette fagområdet være av stor betydning.

Om en utviklingseiendom eksempelvis er sikret tilfredsstillende adkomst, kan være helt avgjørende for gjennomføringen av, og økonomien i, et prosjekt. Vi har også bred erfaring med ”oppryddingsjobber” – sletting av eldre heftelser i fast eiendom og/eller sikring av rettigheter ved utforming av erklæringer for tinglysning.

Til fagområdet hører også bistand i forbindelse med etablering av sameier (eksempelvis utarbeidelse av sameieavtaler for fritidseiendommer), grense- og naborettslige problemstillinger, tomtefeste og hevdsspørsmål.

Våre advokater prosederer jevnlig saker innen fagområdet for domstolene.

Ressurspersoner

Advokat (H) og Ass. Partner

+ 47 91 59 57 53
Andreas.Iversen@foyen.no

Advokat og Partner

+ 47 92 22 10 35
Jacob.Solheim@foyen.no

Advokat og Partner

+47 91 19 88 43
Paal-Christian.Hansen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.