Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Tomtefeste

Tomtefeste kan i korte trekk beskrives som leie av grunn til bolig/fritidshus eller til næringsbebyggelse. Tomtefeste knyttet til bolig og fritidshus har den senere tid vært gjenstand for omfattende diskusjon hva angår fastsettelse av festeavgift ved forlengelser. Det forventes at det vil komme lovendringer i løpet av 2014–2015, som forhåpentlig vil redusere tvistenivået innenfor dette rettsområdet.

Føyen Torkildsen bistår våre klienter med rådgivning og tvisteløsning knyttet til både privatfeste og næringsfeste. Vi har fokus på å ivareta klientenes interesser på beste måte og søker å oppnå gode og raske løsninger, fortrinnsvis uten en fordyrende og lang rettsprosess.

Våre advokater har inngående kunnskap om tomtefeste i alle ledd og har ført en rekke tomtefestesaker både for de ordinære domstoler og voldgiftsdomstoler.

Ressurspersoner

Advokat (H) og Ass. Partner

+ 47 91 59 57 53
Andreas.Iversen@foyen.no

Advokat og Partner

+ 47 92 22 10 35
Jacob.Solheim@foyen.no

Advokat

+47 45 47 11 94
Linn.Rui@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 57 91 67
Ottar.Egset@foyen.no

Advokat og Partner

+47 91 19 88 43
Paal-Christian.Hansen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.