Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Utleie, drift og forvaltning

Føyen Torkildsens advokater er meget erfarne innenfor rådgivning, forhandling og utarbeidelse av kontrakter knyttet til utleie, drift og forvaltning av eiendommer. Vårt fokus er alltid å sikre våre klienter markedsmessig gode avtaler og gjennom dette legge til rette for et langvarig og godt forhold mellom eier av eiendommen og leietakere/samarbeidspartnere.

Som rådgiver utvikler vi, i samarbeid med eier, en langsiktig og god strategi for utleie, drift og forvaltning av den enkelte eiendom. Med god forståelse for klientens behov (kortsiktig og langsiktig) og gode avtaler sikres mest mulig problemfritt eierskap.

Ressurspersoner

Advokat (H) og Ass. Partner

+ 47 91 59 57 53
Andreas.Iversen@foyen.no

Advokat og Partner

+ 47 92 22 10 35
Jacob.Solheim@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 83 53 43
Johan.Henrik.Vister@foyen.no

Advokat og Partner

+47 90 57 91 67
Ottar.Egset@foyen.no

Advokat og Partner

+47 91 19 88 43
Paal-Christian.Hansen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.