Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Eierseksjonering og reseksjonering

Dette kompetanseområdet innebærer bistand til å dele opp ett eller flere bygg i eierseksjoner eller til endring av allerede formalisert seksjonering (reseksjonering). Seksjonering gjøres oftest for at den enkelte enhet skal kunne selges eller panteheftes separat.

I tillegg til bistand til strategiske valg, slik som modeller for å sikre rettigheter til usolgte parkeringsplasser, bistår vi i hele etableringsprosessen, herunder utarbeidelse av seksjoneringsdokumenter, vedtekter, stiftelsesdokumenter mv.

Vi bistår også med omdanning av borettslag/boligaksjeselskap til eierseksjonssameier.

Da våre advokater også bistår i tvister som oppstår i etablerte eierseksjonssameier, er vi svært godt kjent med problemer som kan oppstå på et senere tidspunkt. Vi har derfor i etableringsfasen stort fokus på å rådgi og velge løsninger som motvirker senere tvister.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 45 26 79 91
Anette.Thunes@foyen.no

Advokat og Partner

+47 91 75 73 72
Roar.Lillebergen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.