Eiendom

Vi kjenner utfordringene i markedet, og bistår innenfor hele verdikjeden, det være seg Fast Eiendom, Plan og Bygg, Entreprise og Anskaffelser, og Corporate.

Vår kompetanse

Vann- og avløpsrettslige spørsmål

Etablering og drift av vann- og avløpsanlegg reiser en rekke problemstillinger. Flere av disse er nært knyttet til plan- og bygningsretten, og det er følgelig viktig å ha praktisk og god kunnskap om begge rettsområdene.

Praktiske vann- og avløpsrettslige spørsmål relaterer seg tilknytningsplikt til kommunale ledningsnett, etablering og organisering av kommunale og private vann- og avløpsanlegg, erstatningsansvar ved manglende kommunalt vedlikehold av kommunalt ledningsnett samt gebyrspørsmål.

Føyen Torkildsen håndterer jevnlig slike rettsspørsmål.

Sammen med den inngående kunnskapen knyttet til plan- og bygningsrett og andre naturlig tilgrensende rettsområder innebærer dette at vi yter helhetlig bistand til våre klienter innenfor området.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 91 75 73 72
Roar.Lillebergen@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.