IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Corporate – IKT og internettaktører

Selskapstransaksjoner innenfor IKT- og mediebransjen og med internettaktører krever innsikt i kompliserte forretningsmodeller og i hvorledes verdier skapes, bevares, utvikles og omsettes i bransjen.

Ved vår dybdekompetanse på immaterielle verdier, teknologi og forretningsmodeller samt forholdet mellom aktørene i bransjen kan vi gi konkrete og vel tilpassede råd for å sikre verdiene og redusere risiko ved selskapstransaksjoner og ved kjøp og salg av innmat i selskaper.

Vi arbeider med spissede og tilpassede DD-er der vi fokuserer på problemstillinger av reell betydning for selskapsverdien.

Føyen Torkildsen har inngående kunnskap om norsk selskapsrett og de ulike selskapsformene, og vi tar verv som styremedlemmer og yter løpende strategisk rådgivning til aktører i bransjen.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 46 46 69 46
Ane.Rode@foyen.no

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 95 27 00 80
Knut.Fiane@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.